Feriepark

Få et solidt fundament med innovativ teknologi. Det er det, vi laver hver dag. Vi har specialiseret os i projektbaseret arbejde med skruefundamenter, og det er netop derfor, vi er så stolte af dette projekt.

I 2022 modtog vi en ny anmodning fra Roompot Holiday Parks om at levere og montere fundamentet til en ny feriepark i Zeeland (Holland). Efter at have haft et vellykket samarbejde med kunden tidligere, var vi ivrige efter at blive involveret i endnu et projekt. Denne opgave krævede opførelse af en ny park på i alt 13.000 m2 med 87 boliger med forskellige specifikationer – en stor udfordring!

Kendetegnende

Ud over vores innovative teknologi er vores omfattende lagerbeholdning kendetegnende på markedet, hvilket gjorde det muligt for os at starte inden for tre uger. Sammen med kunden begyndte vi at arbejde på beregningerne for optimal specifikation af skruefundamentet for hver hustype. 

Grundig forberedelse

Under forberedelsen udførte vi on-site pælebelastningstests i tre faser. Dette involverede digital registrering af lodrette kræfter i forhold til forskydninger i en PLC, som blev omsat til detaljeret belastning versus forskydningsgrafer. På denne måde opnås præcis indsigt i, hvordan et skruefundament vil opføre sig under påvirkning fra stedsspecifik pælebelastning. I forbindelse med montering af testpæle måler vi også torsioner. Dette tjener som referenceværdier, og afspejles i torsionsmomenterne under montering af skruefundamenterne.

Behageligt samarbejde

Vi tog også hensyn til eksterne faktorer i planlægningen, såsom vejrforhold, der kan forårsage forsinkelser, samt on-site tilgængelighed under projektet. I sidste ende leverede vi projektet til tiden og til vores kunders fulde tilfredshed. Vi ser tilbage på et behageligt samarbejde takket være god forberedelse, grundig testning og tydelig kommunikation i monteringsfasen.

Fakta

  • 11.700 m stålrørspæle monteret på 13.000 m2.
  • 87 boliger med en bred vifte af specifikationer og beregninger.
  • Start inden for 3 uger.
  • Montering med ét fast team og et kontaktpunkt.
  • Udfordrende tidsplan: Mere end 250 m stålrør skulle monteres dagligt.
Holiday Park Scharendijke - FIRST BASE Ground Screws
Holiday Park Scharendijke - FIRST BASE Ground Screws
Holiday Park Scharendijke - FIRST BASE Ground Screws
Holiday Park Scharendijke - FIRST BASE Ground Screws